torsdag 23 februari 2012

Blått

Vad glad jag blev när jag kom hem idag och hittade alla snälla kommentarer på min blogg. Då blir i alla fall jag ännu mera pysselsugen, tack snälla ni!


Alla som känner mig vet ju att min absoluta favoritfärg är ROSA. Men med en ny vikning, tack Eva för den och en stämpel från loppisbordet blev helt plötsligt bortglömda färgen blå aktuell på nytt.
Tror jag ska ta en stund vid pysselbordet nu, har varit borta från det i flera dagar. Vardagsrumsrenoveringen och barnbarnen har toppat listan istället.

6 kommentarer:

 1. Förstod att du var hemkommen...när det kom nytt alster från pappersträsket. Känns som en god idé att prova en ny färg....blev ju jättejättefint!
  Visst är det positivt med scrapträffar...
  Njut fullt ut i dagarna tre...sen är det back to business igen.
  kram Eva
  ps Du har ordkontrollen på...väck med den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att jag har fått bort ordkontrollen, tack för tipset! Njutning eller inte? slipa vardagsrumsgolvet, men jag gillar säkert det färdiga resultatet.

   Radera
 2. Tidningen Inzpira som du undrade över har bara kommit till prenumeranter än.....

  SvaraRadera
 3. Jippi! Ordkontrollen är borta...vilket innebär det lättare att kommentera för trötta ögon.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår det så som jag har letat, fått besked om att denna efterlängtade tidning kan komma till Pressbyrån på tisdag, då gäller det att vara på =).

  SvaraRadera
 5. Kanon snyggt. Vikningen är så fin och inte heller så svår att göra. Du gör ju jätte fina blåa kort med kanske den nya favorit färgen.
  Ha det gott så syns vi nästa lördag.
  Kram Louise

  SvaraRadera