onsdag 26 oktober 2011

Prinsessa av oktober

Idag är det precis 2 år sedan jag blev uppringd mitt i natten av min son. Det här lilla pyret var tvungen att gör entré ut i världen, endast 1600 gram stor. Minnena är extra starka en sån här dag. Det var höstlov och mitt under föreläsningen kom den första bilden som jag fick dela med min bästa kollega och vän Eva. Delad glädje är dubbel glädje!

Den här hösten och vintern härjade svininfluensan så trots att jag naturligtvis gjorde en akututryckning till Mariefred under slutet av höstlovet fick jag inte se mitt barnbarn i verkligheten. Så äntligen i mitten på december fick jag för första gången hålla i lilla, lilla Elsa. Med tanke på att alla mina pojkar vägt över fyra kilo var hon verkligen ett pyre trots att hon nu nått en matchvikt på ca. 2 kg.

Trots att Elsa bor 40 mil bort har jag ändå fått många tillfällen att på egen hand lära känna känna denna underbara lilla varelse. Just idag känns det naturligtvis tungt att inte få kram och gosa med henne. Men då väljer jag att tänka på alla de underbara tillfällen som jag och Thomas fått dela med denna lilla prinsessa.
Älskade Elsa! Farmors hjärta!2 kommentarer:

 1. Jag tror oktober är en bra prinsessmånad....för 32 år sedan fick jag en... och hon är fortfarande min vackra prinsessa.
  Behöver ju inte påminna dig, för du har ju redan fattat, att det blir bara bättre och bättre att vara farmor.
  kram Eva
  Som du vet tokgillar det rosa kortet i förra inlägget, måste läras till helgen

  SvaraRadera
 2. Man kan naturligtvis se att det är en liten prinsessa ......
  Kortet i förra inlägget superfint gillade jättemycket....

  Nu har vi Västervik framför oss ojojoj så kul vi ska ha ........

  Pysselkramar

  //anneli

  SvaraRadera