måndag 17 oktober 2011

Bra-att-ha-påse


I torsdags var min scrap-kompis Margurithe här. Vi har gått i samma klass för många år sen och nu återfått kontakten tack vare FB =). Nu har vi träffats några gånger och ständigt har vi nya saker att lära varandra. Den här gången fick jag lära mig göra pappersrosor. De passade alldeles utmärkt på ett redan påbörjat projekt. Kom på förra veckan att det var bra att ha en gå-bort-påse i reserv. Finns ju alltid något gott eller roligt att stoppa i en sån och ge till värden/värdinnan. Så i helgen har jag tillverkat pappersrosor på löpande band och tre av dem sitter redan på nästa projekt som dock inte avslöjas förrän efter torsdag då födelsedagsbarnet uppvaktats.

2 kommentarer:

 1. Hej
  Kul att se dig i blogg världen och alla dina fina alster.
  Fann många fina saker att titta på. Alltid lika roligt att vandra runt i bloggarna och se vad folk har gjort. Alla gör så olika och spännande saker och alltid lär man sig något. Samt få tips och idèr. Ett stort Grattis i efterskott önskar jag dig.
  Ha en riktigt bra dag.
  Kram Louise

  SvaraRadera
 2. Hej Nettan !! Vilka fina pappersrosor du har gjort. Bra att kunna för det blir dyrt om man använder mycket blommor på korten. Du får visa någon gång. Kommer du till Pysselgalens träff 12 nov. ? Ha en fin dag //Eva

  SvaraRadera