tisdag 3 januari 2012

Topp 10

I scrapping-världen handlar det en del om att "lifta" andras alster. Man snor ju aldrig rakt av utan förändrar på sitt eget lilla vis. Eftersom man dessutom blir vis av att reflektera över det som varit, kan kanske någon idé utvecklas. Nåja, här kommer mina Topp 10 från året som gått:


Det här kortet fick Åsa när hon fyllde år i november. Jag tillverkade det under den härliga scrapträffen som Hobbyhärvan anordnade i Västervik.
Åsas kort är tillverkat av pappersrester från den här LO:n på mina fina barnbarn Leah och Elsa och blev en present till deras mamma Sara.

Ännu en LO, den här gången till pappa Totte. Under sommaren upptäckte jag glädjen i att förändra bildens utseende med hjälp av olika filter i datorn. Fotot är taget på min favoritö Gotland och därför ett kärt minne.

Nästa scrapträff anordnades på Stagneliusskolan av Calmare scrap och hobby. Jag plockade fram ett foto på min äldsta son när han var 5-6 år, idag är han 27. LO:n pryder nu min vägg i vardagsrummet.

På träffar får man alltid nya idéer tack var de utmaningar som det finns möjlighet att delta i. Ungdomarna på fotona är min yngsta son och hans goá flickvän. Färgerna är ett annorlunda val för min del och därför en utmaning i sig.


Under 2011 upptäckte jag det vackra i att jobba övervägande i vitt och det resulterade i en och annan kruka.

Min egen kompletteras givetvis av rosa inslag där den placerats.


Födelsedagskort till min snälla svärmor Elvy. Det är så roligt att pyssla till henne för hon blir så enormt glad över det hon får.


Typiskt för det här året har varit att jag testat många nya alster. Tidigare har jag mest koncentrerat mig på album. Surfandet på alla bloggar ger så många idéer som bara måste testas.


"Medicinpåse" till min bästaste vän Helén när hon tillbringat några dagar på sjukhuset.

En perfekt gå-bort-present när jag var bjuden på sushi till bästa Emelie.


Nu väntar nya idéer och utmaningar, har precis fixat ett extra fint paket till någon som snart fyller år. Därefter ska en papperspåse pimpas till nästa uppvaktning. när paketet slogs in i en av stadens inredningsbutiker blev det så slarvigt att jag skäms för att ge bort det i sådant skick.

Jag önskar er alla: GOD SCRAPPPING UNDER 2012

2 kommentarer:

 1. Hmm...inte så lätt att välja favorit här..först blev det Västervikskortet...sen canvastavlan till Sara...men jag undrar om inte gåbortspresenten till Emelie är nr1.
  Må gott!
  kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vad duktigt du är som har gjort alla dessa helt underbara alster under året. Ska bli spännande att se hur mycket fint du kommer göra nästa år.
  Är så kul att titta in här och se alla goa familjer bilder syns verkligen hur bra ni har det och allt är fyllt av kärlek. Det är du verkligen värd vännen.
  Många Kramar Louise

  SvaraRadera