söndag 22 april 2012

LO

Min present till vänner som får bebis är ett tomt album och sedan är det upp till föräldrarna att knäppa bilder med jämna mellanrum och maila till mig. Jag scrappar och albumet överlämnas runt ettårsdagen. I vår har det varit mycket korttillverkning men på scrapträffen förra helgen fick jag till några sidor bl.a. den här. Det är lätt att överdekorera men det här fotot talade så mycket för sig själv att det fick bli sparsamt med blommor. Ibland är det svårt att hitta papper till småbarns färgrika kläder och miljöer men i Annas realåda fanns papper från Graphic 45 som stämde perfekt med bakgrunden på fotot.
Den här helgen har vi kört med lite grövre hantverk, hyllorna i hallen är nu borta, dörren målad och vår gröna täppa börjar ta form. Tack min älskling för din hjälp!

5 kommentarer:

 1. Stilren och fin med fotot i fokus!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt och stilrent den kommer uppskattas

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Vilken jätte bra idè. Den ska jag lägga på minnet.
  Den här framsidan är jätte fin och dom som får det blir säkert jätte glada och lyckliga.
  Kram Louise

  SvaraRadera
 4. Din LO är jättefin!! Jag tycker som du att man inte behöver dekorera mer än så här, både papper och foto talar tillräckligt.
  Ha det gott!
  ses imon

  SvaraRadera
 5. Hej grattis igen men hur gör vi skall jag lämna den på baronen hos Linda-Marie eller mailamig på info@cawo.se din adress så skickar jag på posten grattis kramar igen //Anneli

  SvaraRadera